Zonja, asnjëherë mos ia bëni këto gjëra gjoksit…

Jelekë apo sytjena të vogla

Ndonjëherë gratë vënë sytjena më të vogla për t’u dukur më seksi, por kjo nuk është e rekomandueshme sepse shkakton mos komfort serioz dhe dëme serioze në gjoks.

Mos vënia e jelekëve gjatë vrapimit

Ndër mënyrat tjera për të shkaktuar probleme serioze në gjokse është edhe vrapimi pa i vënë jelekët.

Shtrëngimi i gjokseve

Gjokset janë shumë të ndjeshme sepse janë të buta dhe nuk duhet të shtrëngohen apo goditen në asnjë mënyrë.

Heqja e qimeve

Është shumë normale që gratë të kenë qime afër zonës së thimthave dhe shumica e grave kanë tendenca t’i heqin ato rregullisht. Sidoqoftë, nëse i hiqni ato shumë shpesh, ekziston rreziku që qimet të trashen dhe të bëhen më të dukshme në të ardhmen. /Telegrafi/

(Visited 1,070 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply