Pastroni pluhurin dhe shenjat e gishtave nga mobiljet me këta 2 përbërës

E mbani mend herën e fundit kur keni parë një film ose dokumentar në televizor, ulur në divanin tuaj?
Mobiljet që ju prekni çdo ditë janë të tejmbushura me shenja gishtash, prandaj duhen pastruar me themel.
Megjithatë në artikullin e sotëm ju propozojmë si të pastroni mobiljet, qe shpeshherë mbledhin të gjitha pluhurat dhe papastëritë që qarkullojnë në shtëpi.

1.Krijoni një solucion larës në kushte shtëpie duke bashkuar 100 ml uthull molle me 500 ml ujë të vakët. Njomni pjesën e butë të sfungjerit në larësin e mësipërm dhe fërkoni gjithë sipërfaqen dhe kornizat e jashtme. Më pas fshijeni atë me ndihmën e një lecke të thatë me mikrofibra.

2.Nëse vini re se në sipërfaqen e jashtme ka tek-tuk ndonjë shenjë gërvishtjeje, mund ta pastroni me një tampon pambuku dhe vazelinë. Do të habiteni, por edhe do të na falenderoni kur të shihni rezultatin përfundimtar.pikante.al

(Visited 1 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply