Largoni pikat e zeza nga fytyra me vetëm një vezë!

Pikat e zeza në fytyrë janë problem për shumë njerëz dhe është vështirë të largohen. Pikat e zeza shfaqen nga ndotja, hormonet apo arsye të tjera bëhen mjaft të bezdisshme. Kremrat e ndryshëm ndikojnë, por nuk largojnë tërësisht pikat e zeza nga fytyra.

Ju tregojmë një metodë të thjeshtë pasi në ndihmë ju vjen vetëm një vezë, një furçë dhe një copë letër tualeti. Së pari sigurohuni që fytyra të jetë e pastër dhe pastaj me anë të një furçe aplikojeni vezën në fytyrë dhe mbi të letër tualeti.

Pas 10 minutash ngadalë largoni letrën e tualetit nga fytyra dhe shikoni si janë larguar pikat e zeza. Pasi të keni përfunduar, aplikojeni ndonjë krem të lehtë për fytyrë.

(Visited 361 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply