Dëshira për të pasur buzë të fryra , e çoi drejt një rreziku të madh! Shikoni si përfundoi ky djalë

Një i fiksuar pas kirurgjisë kozmetike, ka injektuar veten mbushëset “e dyshimta” që ai bleu në internet për 35 euro.

Sam Barton, 26 vjec, ka shpenzuar mbi 55,000 sterlina në operacion në orvatje për tu dukur si Joey Essex, pranon se nuk e ka idenëe se cfarë përbërje ka pasur mbushësja por ai donte të kursente para.

Por tre ditë më vonë, ai u detyrua të shpenzonte 1,100 euro për kirurgji korrigjuese, pasi buzët e tij arritën në “katërfishin” e madhësisë së tyre normale, dhe kishte “dhimbje torturuese.”

Ai u nënshtrua një procedure dy e gjysmë ore për nxjerrjen e substancës dhe për të parandaluar përhapjen e infeksionit. Ai tha: “Çfarëdo që kisha vënë në buzët e mia ishte dicka e dyshimtë.”

Ditën e tretë ata filluan të fryheshin dhe kisha shumë dhimbje. Unë mendova se do të kurseja para. Nuk e kuptoja rrezikun derisa infermierja më tha se mund të kishte qenë fatale. Unë mund ta kisha shkatërruar përgjithmonë fytyrën time dhe do isha shkatërruar fare”

Burimi: Thesun
©gatuajshendetshem/a.c./

(Visited 1 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply