3 arsye që bashkëshorti juaj ju rri larg

Rritja e largësisë nga bashkëshorti të thyen zemrën. vazhdoni ta doni por nganjëherë nuk keni as guximin të shikoni sytë e dashurisë suaj. Ju shkoni për të thënë diçka, por e kujtoni se nuk ia vlen.

Nëse ndiheni të largët nga bashkëshorti juaj,duhet ta zgjidhni problemin dhe këto mund të jenë disa nga arsyet:

1.Largimi me njëri-tjetrin
Bashkëshorti juaj me të vërtetë duhet të jetë miku juaj më i mirë. Ndani sekretet tuaja, frikën, dëshirat, ëndrrat, të ardhmen tuaj dhe të gjitha gjërat e prekshme që përbëjnë personin që jeni. Nëse ju duket më e lehtë, flisni për të kaluarën – rikrijimi i kujtimeve të vjetra dhe të bukura është një mënyrë që shumë miq (dhe bashkëshortët) mund të kapërcejnë hendekun që është ngritur në një marrëdhënie.

2. Nuk ka më gëzim
Çiftet që mund të gëzojnë një shoqeri të afrohen me njëri-tjetrit me lehtë. Qeshja nuk mund të jetë gjithmonë mjeti më i mirë, por ndihmon procesin e shërimit.
Argëtimi gjithashtu krijohet dhe arrihet përmes miqësisë. Për të krijuar më shumë lidhje dhe më pak distancë në martesën tuaj, shkoni në një takim. Të dy partnerët duhet ta shijojne takimin , prandaj zgjidhni diçka që të dy doni të bëni. Bisedat duhet të jenë të lehta, të gëzueshme, të relaksuara dhe argëtuese.

3. Mungesa e të kuptuarit
Si një ndërmjetës i konfliktit familjar, shpesh kuptoj në punën time që nëse burrat dhe gratë mund të bëjnë më shumë përpjekje për të kuptuar njëri-tjetrin, jeta e tyre do të ishte shumë më e lehtë.
Përmirëso dialogun tuaj si një çift. Kur zgjedh të dëgjoj ndjenjat e bashkëshortit tim dhe të kuptoj atë që po thonë, martesa ime merr një nxitje të pabesueshme. Gjeni kohë për të folur.n Fokusohuni se si të bisedoni dhe dëgjoni bashkëshortin tuaj, pastaj shikoni se si t’i kuptoni ato.
Formimi i lidhjes së miqësisë me bashkëshortin tuaj do të forcojë marrëdhënien tuaj martesore. Përpiquni ta mbani prioritetin martesën tuaj, bëjeni bashkëshortin tuaj personin me të cilin doni të ndani momente të bukura. Nëse e bëni këtë, të dy do të përpiqeni të jeni të ngazëllyer për ndarjen e një jete së bashku. ©gatuajshendetshem/e.v./

(Visited 1,898 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply